Etablering af elevator er et stort hit

Flere og flere danske ejendomme får etableret en elevator. Både boligforeninger og erhverv har glæde af en elevator og det er der mange grunde til. Elevatorer er forbedringstiltag, der højner både værdi og komfort i ejendommen. En ny elevator betyder at bygningen bliver mere tilgængelig for både børnefamilier, ældre, gangbesværede og mennesker med handicap.

Elevatoren blev etableret på otte uger

Strand- & Badehotel Marienlyst, der i mere end 155 år har drevet hotel, indviede i december 2016 en ny fløj. Fløjen, der har mere end 100 værelser til hotelgæster fik en elevator fra Alevator.dk.

Elevatoren blev ifølge Martin Thomsen, som er Teknisk Chef på Strand- & Badehotel Marienlyst bygget på omkring 8 uger. I dag bliver den benyttet flittigt:

”Der er 100 værelser i den tilbygning og den elevator er den eneste, der er i den del af huset, så den bliver brugt meget,” fortæller han.

Elevatoren, som både bliver benyttet af hotellets gæster og af personalet, kører i dag i mellem seks etager, og i dag er de glade for at have den på Strand- & Badehotel Marienlyst.

 


Den nye elevator på Strand- & Badehotel Marienlyst

Mange muligheder for etablering af elevator

I dag er mulighederne mange, når der skal opsættes en elevator i en etageejendom. Der kan både opsættes en elevator i en decideret elevatorskakt, men det er faktisk også muligt, at få elevator etableret i allerede eksisterende trappeopgange. Enten som et supplement til de eksisterende trapper eller eksempelvis som erstatning for en køkken- eller bagtrappe.

Alevator.dk etablerer en elevator på få måneder, og det er gratis at få besøg af en salgskonsulent, som kan give sit bud på hvor i ejendommen det er mest optimalt at etablere en elevator, hvad det koster og i øvrigt besvare spørgsmål om love og regler og hvordan man kommer videre med et elevatorprojekt i sin ejendom.

Du kan læse mere om mulighederne for at få opsat en elevator hos Alevator.dk –>

 

Om forfatteren: Ejerportal.dk har siden år 2003 formidlet nyheder, informationer og services til landets ejerboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til Ejerportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.
Skriv en kommentar