Foreninger efterspørger altaner som aldrig før

I takt med at foråret nærmer sig spirer drømmen om altaner hos mange foreninger. Ønsket om at udvide lejligheden med et ekstra udendørs værelse eller drikke morgenkaffen i den friske luft – gør altaner populære som aldrig før. Dette kan mærkes hos Altan.dk, der oplever markant flere henvendelser fra foreninger, der ønsker at komme godt i gang med deres altanprojekt.

Stigende efterspørgsel på altaner

Foråret er højsæson for altanprojekter og dette kan mærkes hos Altan.dk. Altan.dk, der er Danmarks største leverandør af altaner, får nemlig dagligt nye henvendelser og ordrer fra foreninger, der ønsker at få opstartet et altanprojekt. Ifølge Ejerforeningen Danmark er efterspørgslen på altaner i København eksploderet generelt og alene i 2016 monterede Altan.dk, 2.600 altaner i hovedstaden.

Altan.dk har hjulpet flere hundrede foreninger sikkert igennem deres altanprojekter og det erfarne altanfirma ser travlhedens som noget glædeligt, da det betyder nye spændende altanprojekter i ordrebogen.

Tager hånd om jeres altanprojekt fra start til slut

Fra idéen om altaner spirer i foreningen til at altanerne hænger færdige på facaden er en lang proces. Det tager i gennemsnit 10-11 måneder at få etablere altaner og det er ikke unormalt at foreninger er 2-3 år om et altanprojekt. Dette skyldes først og fremmest den interne beslutningsproces i foreningerne.

Altan.dk holder foreningerne i hånden hele vejen gennem altanprocessen. Fagmænd deltager gerne i beboermøder, hvor de informerer om de mange muligheder for altaner. Altan.dk hjælper også gerne altan-udvalget med at videreformidle information om altaner og altanprocessen til resten af foreningen. Når beslutningen om altaner er truffet ordner Altan.dk alt det praktiske – fra søgning af tilladelse til montering og materialer.

Hos Altan.dk er det nemlig vigtigt, at tage hånd om hele altanprocessen fra start til slut, så foreningerne kommer sikkert i mål med deres drømme altaner. På Altan.dk kan du læse meget mere om gode råd og vejledning til altanprocessen.

0 billeder
Vis i fuld skærm
Om forfatteren: Ejerportal.dk har siden år 2003 formidlet nyheder, informationer og services til landets ejerboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til Ejerportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.