Om Ejerportal.dk

Ejerportal.dk er henvendt landets ejerboligforeninger og boligejere. Her finder du både viden relevant for landets ejerboligforeninger, og du kan indhente tilbud på bygge- og renoveringsopgaver fra vores landsdækkende netværk af leverandører.

Ejerportal.dk

På Ejerportal.dk har vi samlet al nyttig information om ejerboligmarkedet. Vi har eksisteret siden år 2003 og har derfor opbygget en solid database med informationer relevant for ejerboligforeninger, deres bestyrelser og boligejere.

Få gratis tilbud på byggeopgaver

Boligejere og bestyrelse i ejerboligforeninger kan modtage 3 tilbud fra vores netværk af håndværkere og leverandører, når de står med en arbejdsopgave. Vi har et netværk på mere end 1000 leverandører, der giver tilbud på alt fra administrationsaftaler, til opsættelse af altaner eller udskiftning af vinduer hos ejerboligforeninger. Vores leverandører kan også hjælpe private andelshavere, og vi formidler derfor også tilbud på alt fra renovering af badeværelser til gulvarbejde eller malerarbejde.

Guides, nyheder og viden om ejerboligmarkedet

På Ejerportal.dk kan du også finde en masse viden om ejerboligmarkedet. Vi har en sektion med nyheder, hvor vi skriver om nyeste tiltag på ejerboligmarkedet, som eksempelvis nyt om det offentlige vurderingssystem eller udviklingen i priserne på ejerboliger.

Søger du generelle informationer om eksempelvis ejendomsforsikring, bestyrelsesarbejde, eller hvordan en generalforsamling i ejerboligforening skal afvikles, så kan du i vores sektion med guides blive meget klogere.

Kontakt os

+45 7733 4000

[email protected]

Find en medarbejder

 

CVR

2683 2624

 

Konto (Danske Bank)

3001 0012813627

Her bor vi

Antonigade 4

1106 København K

Få rutevejledning

Medarbejdere
Service og byggetilbud
Håndværk- og leverandørkontrakt Aarhus
Håndværk- og leverandørkontrakt København
Kommunikation og udvikling
Administration og ledelse