Energitilskud til ejerboligforeninger

Når din boligforening skal energirenovere, tilbyder Ejerportal.dk at indhente et kontant tilskud i forbindelse med energirenoveringen. Du kan ansøge om energitilskud herunder.

Boligforeninger har et større og større fokus på at energirenovere deres ejendomme. Det kan hjælpe med at mindske varmeregningen, skabe et bedre indeklima og forbedre bygninger. Inden energirenoveringen igangsættes, kan boligforeningen ansøge om energitilskud. Energitilskuddet vil blive udbetalt efter, renoveringen er udarbejdet.

Alle boligforeninger kan få energitilskud, når de vil energirenovere. En forsætning for at få energitilskud er at ansøge før energirenoveringen påbegyndes. Boligforeningen vil ikke kunne modtage energitilskud, hvis der ikke ansøges før.

Hvor meget energitilskud kan man få?

Størrelsen på energitilskuddet afhænger af hvor stor en energibesparelse, energirenoveringen medfører. Vi samarbejder med Energibossen ApS, som er ansvarlig for beregningen af energibesparelsen, når din boligforening søger om tilskud.

Via vores ansøgningssystem gennem Andelsportal.dk får boligforeninger 30 øre i tilskud per sparet kWh i forbindelse med energirenoveringen.

Eksempler:

En boligforening på Nørrebro skulle i gang med et større renoveringsprojekt. De fik efterisoleret taget, opsætning og renovering af vinduer, efterisoleret etageadskillelser og isoleret varmerør. Energitilskuddet og –besparelsen lød på:

Årlig energibesparelse:
70.800 kroner
Udbetalt energitilskud:
36.360 kroner

En boligforening i Gentofte fik efterisoleret taget, udskiftet vinduer og ændret belysningen i fællesområdet inde og ude. Energitilskuddet og-besparelsen lød på:

Årlig energibesparelse:
96.750 kroner
Udbetalt energitilskud:
17.500 kroner
Om forfatteren: Benjamin Kabongo er kommunikationsmedarbejder på Ejerportal.dk. Han bidrager med nyheder, guides og blogindlæg om ejerboligmarkedet samt udviklingen på markedet. Benjamin Kabongo er derudover studerende i virksomhedskommunikation ved Syddansk Universitet.
Skriv en kommentar