Spar op til 70 % på varmeregningen

Vandet i Danmark indeholder meget kalk, det er “hårdt”, som man siger. Vi lægger mest mærke til det, når vi er nødt til at afkalke kaffemaskinen, når brusehoved og vandfiltre er tilstoppet af kalk, eller når vaske- og opvaskemaskinen er lang tid om at vaske. Ikke blot er dette irriterende og tidskrævende at rense, men det er faktisk også unødigt dyrt. Der er nemlig rigtig mange penge at spare – mindst 20 % og helt op til 70 % på opvarmning af vand, hvis man monterer Alpine kalkopløser.
Investeringen er tjent hjem på ca. 1 år og derefter er det ren fortjeneste.Med Alpine Kalkopløser monteret på hovedvandrøret og cirkulationsrøret efter pumpen (varmt vand) slipper man for alle disse problemer. Desuden sparer I udgiften til dyr afsyring af fyrkedel eller varmeveksler. Alpine Kalkopløser er markedets absolut kraftigste kalkspalter, og den er den ideelle løsning til villaer, boligblokke, skoler, svømmehaller, hospitaler, plejehjem, vaskerier, industri, drikkeautomater, ismaskiner osv.Løsninger til rør op til 150 mm i diameter.Med Alpine Kalkopløser er det slut med besværlig rengøring og skrubben i køkken og badeværelse, man vil aldrig mere opleve tilstoppede vandhaner eller fastsiddende kalk, der vil ikke længere være brug for antikalk- og skyllemidler, da vandet er blevet “blødt”. Og så er der jo også den klare fordel, at vand, kaffe, te og mad tilberedt med vand smager bedre.
Hvordan virker Alpine Kalkopløser?Det meget kraftige magnetfelt i Alpine Kalkopløser ændrer molekylestrukturen i vandet, og dermed neutraliseres kalken, så den ikke længere kan sætte sig fast i vandrør og udstyr eller andre steder. Samtidig opløses de gamle belægninger i løbet af ca. 6 måneder.Alpine Kalkopløser virker samtidig rusthæmmende ved at de frie ioner i vandet gives en elektrisk ladning hvilket også forhindrer metalvandring mellem forskellige metaller, og indvendigt slid reduceres kraftigt, da kalken opløses fuldstændigt i mikroskobiske partikler og bliver helt blød. Et eksempel: Ved blot ½ mm kalklag på fyrkedel, varmeveksler eller varmelegeme forøger man energiforbruget med ca. 15 %. Et tykt kalklag kan forøge energiforbruget med helt op til 70 % !!!
Ring på 44 44 08 23 og aftal tid for et gratis konsulentbesøg så vi kan udarbejde et uforpligtigende tilbud for jeres ejendom.
Spar op til 20-30% brændstof på olie- eller gasfyr med Fuel Save nr 1 M 4Løsninger til rør op til 150 mm i diameter.
Spar op til 20% brændstof på benzin- og dieselmotorer med Fuel Save nr 1 M 3, M5, M 8 eller M 8STil traktorer, græsslåmaskiner, fejemaskiner, personbiler osv.
På Alpine Kalkopløser og Fuel Save nr 1 er der følgende garantier:Livsvarig fabriksgaranti.6 måneders prøvetid med pengene tilbage garanti.Stort set er alle vores kunder tilfredse.
Du kan finde al tilgængelig information på www.jhhansenimport.dk
Vi er etableret i 1994 og har siden 1998 været importør af Alpine Kalkopløser og Fuel Save nr 1 fra FUEL SAVE EUROPE Holland, der er ISO 9002 kvalitetscertificeret.Vores formål er at importere og sælge gode og solide kvalitetsprodukter som vores kunder kan have glæde af i mange år. Vores motto er fuld tilfredshed eller pengene tilbage.
J. H. HANSEN IMPORTVærebrovej 120 st. 62880 BagsværdTlf: 44 44 08 23Fax: 44 44 08 26email: [email protected]

Om forfatteren: Ejerportal.dk har siden år 2003 formidlet nyheder, informationer og services til landets ejerboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til Ejerportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.