BoligadvokatskødeSkødekontor

Skødekontoret bliver størst på køberrådgivning

Advokatfirmaet Skødekontoret har netop købt Direkte Advokater og bliver dermed størst på markedet for skøder og boligrådgivning. Købet sker for at sikre det oprindeligt jyske firma fodfæste i København og dermed landsdækkende udbredelse. I 2006 vil det nye firma rådgive i knap 10 % af alle bolighandler.

Markedet for skødeskrivning og boligrådgivning er blevet stadig mere konkurrencepræget de senere år. For at styrke sig i den konkurrence har Advokatfirmaet Skødekontoret besluttet at købe Direkte Advokater.

”Direkte Advokater står meget stærkt i København, mens vi i Skødekontoret har vores styrke ude i landet. Med opkøbet får vi landsdækkende gennemslagskraft og kan høste de stordriftsfordele, der ligger i det,” siger Hanne Fabricius-Haunstrup, direktør og advokat i Skødekontoret – direkte advokater, som den nye virksomhed kommer til at hedde.
Efter opkøbet beskæftiger Skødekontoret – direkte advokater nu 40 ansatte spredt på 11 kontorer i hele landet. Næste år vil firmaet rådgive købere og sælgere i knap 10 % af alle private bolighandler, der gennemføres i Danmark. Dermed er firmaet den største boligrådgiver i Danmark.

Direkte Advokater og Skødekontoret var – hver for sig – store på det nicheprægede marked for boligrådgivning og skødeskrivning, hvor effektiv sagsbehandling er afgørende for succes. I forbindelse med sammenlægningen vil Skødekontoret – direkte advokater nu optimere sagsbehandlingen.
”Vi har hver især haft vores måde at gøre tingene på. Nu tager vi det bedste fra de to firmaers procedurer og skaber en effektiv sagsbehandling. Skødekontoret har eksempelvis brugt mange ressourcer på at udvikle en IT-platform, hvor kunden hele tiden kan følge sin sag online. Det kan vi nu alle sammen få gavn af,” siger Hanne Fabricius-Haunstrup.

Som noget helt nyt i branchen valgte Skødekontoret i 2005 at blive ISO 9001 kvalitetscertificeret, og virksomheden er stadig den eneste i branchen med den certificering.
”Det er jo ingen hemmelighed, at der er intens konkurrence på det her marked. Men det er heldigvis ikke kun prisen, vi konkurrerer på længere. Vi kan mærke, at kunderne også vil føle tryghed. Derfor kan de godt lide, at vi hele tiden har fokus på kvaliteten også,” siger Hanne Fabricius-Haunstrup.

Skødekontoret – direkte advokater er et advokatfirma udelukkende med fokus på rådgivning af private boligkøbere og –sælgere. Hvert år rådgiver advokaterne i knap 10% af alle bolighandler. Skødekontoret – Direkte Advokater har kontorer i Aalborg, Randers, Århus, Silkeborg, Horsens, Vejle, Kolding. Odense, Søborg, København. Firmaet ejes af advokaterne Jan Dall og Erik Schøt-Bæk, som dog ikke til dagligt arbejder i Skødekontoret – direkte advokater.

Besøg www.skoedekontoret.dk.  

Om forfatteren: Ejerportal.dk har siden år 2003 formidlet nyheder, informationer og services til landets ejerboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til Ejerportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.