Lang ventetid på håndværkere

Boligejere må planlægge i god tid og væbne sig med tålmodighed, når de skal have bygget om eller til. Ventetiden i Østdanmark og omkring hovedstaden er længst, viser en ny analyse fra Dansk Byggeri. Det skriver Frederiksborg Amts Avis. Hvis man ikke allerede har bestilt en håndværker til at lægge de nye havefliser eller udskifte vinduer hen over sommeren, så bliver arbejdet næppe udført denne sommer. Selv på mindre reparationer er ventetiden typisk fire til otte uger og ved større entrepriser oftest mere end otte uger, før håndværkeren møder til første arbejdsdag. – Det er nødvendigt at planlægge arbejdet og kontakte håndværksmestrene i god tid, før du ønsker arbejdet udført, siger konsulent i Dansk Byggeri, Maria Hyldahl.
Ritzau (230606) og Dansk Byggeri
Endnu en god grund til at lægger jeres arbejdsopgaver i udbud på Ejerportal.dk. Herved sikres du at de håndværkere som vi sender ud til dig, at plads i kalenderen. Klik hér og læg din arbejdsopgave i udbud.

Om forfatteren: Ejerportal.dk har siden år 2003 formidlet nyheder, informationer og services til landets ejerboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til Ejerportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.