Gratis ridsepen

Få en gratis ridsepen og kom tyven i forkøbet
Hælerne vil ikke have de mærkede ting. Når du har mærket dine ting og sat et Operation Mærkning-skilt op på hoveddøren og evt. ved vinduer og terrassedøre, tænker tyven sig om en ekstra gang, før han bryder ind. Mærk det synligt, så det er vanskeligt for tyven at afsætte og dermed mindre attraktivt at stjæle.Med ridsepennen skriver du med efter en skabelon med en kode, et navn eller f.eks. virksomhedens SE-nummer efter en skabelon. Det benyttes oftest ved mærkning af mindre ting, så som radio- og tv-udstyr, telefoner, digitalkameraer eller bærbare pc’ere.
Man kan også benytte ridsepennen til f.eks. at mærke virksomhedens møbler – under sædet eller andre steder, hvor det ikke ødelægger møblet. Mærkning – gratis ridsepennesætDu kan få tilsendt et gratis ridsepennesæt til mærkning af de ting, som tyven helst vil stjæle. Du skal sende en frankeret A5 kuvert (6,50 kr i porto) med navn og adresse til:Forsikring & PensionAmaliegade 101256 København Katt. Serviceafdelingen
www.stopindbrud.dk
 
 

Om forfatteren: Ejerportal.dk har siden år 2003 formidlet nyheder, informationer og services til landets ejerboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til Ejerportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.