Ankenævn sætter håndværkere i gabestok

Håndværkere, der ikke følger afgørelser fra Byggeriets Ankenævn, vil fremover blive hængt ud på ankenævnets hjemmeside.Byggeriets Ankenævn er begyndt at offentliggøre navnene på virksomheder, der ikke rettidigt efterlever afgørelser fra Ankenævnet på ankenævnets hjemmeside.
Dermed kan man, inden man hyrer en håndværker, tjekke, om firmaet hører til kategorien, der laver fejl og ikke vil erkende og udbedre dem.
»Hvis en forbruger har indberettet til sekretariatet, at en afgørelse ikke er efterlevet, vil ankenævnet skrive til virksomheden og give en frist på 14 dage. Udbedres manglen ikke, er vi i Dansk Byggeri indforstået med, at virksomhedens navn offentliggøres på ankenævnets hjemmeside«, siger direktør i Dansk Byggeri Michael H. Nielsen i en pressemeddelelse.
Konkursramte virksomheder er ikke med på listen.
Kilde: Politiken

Om forfatteren: Ejerportal.dk har siden år 2003 formidlet nyheder, informationer og services til landets ejerboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til Ejerportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.